1961: Åsen faller bratt av mot alle kanter unntatt mot NV. Her er den befestet med en mur, br ca 3m, h 0,25-2m. Den begynner i V, går N-S i en l av 16m, dreier så NØ-SV-over i en l av 32m. Spor av utrast mur langs åshellingen i en l av ca 15m Ø-V. Innenfor borgområdet finnes ikke vann, men det er muligheter for vann nedenfor og NV for muren. Fra NV fører en sti opp til borgen. Ved åsens NØ-fot ligger en oppmurt skytterstilling som skriver seg fra frigjøringsdagene i 1945.
1996: Tillegg AFK: 5m V for der stien kommer opp er det seinere bygget opp et bogastelle på utsiden av bygdeborgens mur. Fra S kommer det i dag en sti opp V for bygdeborgen. Her kan det også sees rester av mur som har stengt tilgjengeligheten fra denne siden.
2022: Forsvarsanlegg. Bygdeborgen ligger på et bergfremspring, lokalisert i Ø-del av en større ås. Fremspringet er orientert V/Ø-retning, og er tilnærmet ovalformet med ujevn topplatå (enk.1). Borgen er avgrenset av loddrett stup i N, Ø og S, og går slakt ned i retning V. Her er anlegget skjermet av større bergvegg. Muren (enk.2) avgrenser platåets NV-del. Området bærer preg av nyere tids aktivitet, i form skytestillinger. Det ligger en mulig skytestilling i midtre del av enk.2. Fra 1961-beskrivelse blir det nevnt en skytestilling i NØ-fot (?) Her står det et hus som også sto der før 1961. Skytestillingen fra 1996-beskrivelse ble ikke befart. Høyeste punkt er 249 moh, og det laveste punkt er 215 moh, i N, Ø og S. Laveste punkt i NV-del er 239 moh. Tilsvarer en maxhøyde på 34m. Forsvarsmuren har en totallengde på 33 meter.