Helleristningsfelt.
1935, gruppe A: Figurgruppe som omfatter 15 mannsfigurer, 13 skålgroper, 4 dyrefigurer, 2 punktsirkler, 4 vognfigurer, 25 skip, 2 krigere, 3 krumme linjer, 2 uforklarlige figurer, 1 orm og 1 oval figur. Berget med ristningene består av granitt. Det heller forholdsvis sterkt, særlig i N-delen, hvor det er nesten loddrett. Det er muligheter for flere figurer i S-enden av feltet der berget dekkes av torv.
1964, gruppe B: 5 m V for ristningsflata ble det funnet en skålgrop på en tilgrodd, liten berghylle. Diameter 5 cm.
1995: To nye skipsfigurer ble oppdaget helt i Ø-enden av berget.
2011: Ristningene er oppmalt og lokaliteten er tilrettelagt med rampe og parkering i tillegg til skilt/informasjon.
2017-2020: Figurrikt felt på S-re del av en bergknaus i en SØ- og Ø-vendt skråning like N for Bøgata.
Gruppe A: 17-19 menneskefigurer, fem dyrefigurer, fire vogner, 27-28 skip, tre sirkelfigurer, ett "solstativ", 49 skålgroper, minst 5 udefinerte figurer og flere korte linjer på øvre del av en bratt, ØSØ-vendt skråflate. Berget er forvitret med enkelte partier med kraftig avskalling, og flere av figurene er fragmenterte og utydelige. Det går et vannsig over deler av ristningspanelet. Bergflata er delt i to av en tydelig pegmatittgang, og hoveddelen av figurene er hugget tett sammen S for denne. Her går flere av figurene inn i hverandre, og det kan være vanskelig å definere hva som tilhører hvilken figur. Trolig henger flere av figurene sammen i større scener. På N-siden av pegmatittgangen ligger det 4 spredte skipsfigurer.
Gruppe B: Beskrevet som en skålgrop på en tilgrodd, liten berghylle i 1964, men gropa ble ikke gjenfunnet. Antagelig er ristningsflata tildekket av påfylte masser fra anleggelsen av gressplen ved bolighuset like V for lokaliteten. Kartfestet ut fra eldre beskrivelser, geometrien er derfor omtrentlig.
2022: Det ble oppdaget spor etter en kraftig forvitret skipsfigur i N-re del av gruppe A. Berget er svært forvitret, og figuren var vanskelig å definere sikkert.